Ferencváros: Abdi igen, Zinho aligha

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 7. 10:33
Lipcsei Péter NB II-es csapata vasárnap a BKV Előre ellen lép pályára idegenben a bajnokság 8. fordulójában. A mérkőzés tétje az, hogy a "kis" Fradi megragad-e az élbolyban.


"Tudjuk, hogy nehéz meccs vár ránk, több játékosunk hiányzik, többen vannak az utánpótlás válogatottnál, de eltiltottunk is akad - mondta Lipcsei az ftc.hu-n. - Az biztos, hogy a Videoton II ellen három gólt szerző Abdi most is ott lesz a csapatban, Végh véd és a védelmet is szeretném megerősíteni az NB I-es keretből a hiányzók miatt."

Lipcsei hozzátette, hogy Andrezinho ugyan velük készül, de az ő játékára jelenleg kicsi az esély. A zöld-fehérek mindenképpen a három pontért mennek egy kerülettel arrébb, már csak azért is, mert a folytatásban három nagyon nehéz mérkőzés vár rájuk a Gyirmót, az Ajka és a Kozásmisleny ellen.

Mint ismeretes, Abdi és Andrezinho fegyelmi okok, valamint amiatt került ki az első csapatból, mert nem újította meg szerződését a nyáron. A két felfüggesztett légiós végül nem is kelt el az átigazolási időszakban és hosszú hetekig-hónapokig nem is edzettek a csapattal.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu