Fenerbahce: Luis Aragonés mellett kiálltak a török klubvezetők

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 24. 11:57
Nincsenek jó napjai, sőt kifejezetten nehéz időszakot élt át a török Fenerbahce labdarúgócsapatára, különösen annak vezetőedzője, Luis Aragonés.


Az elmúlt hétvégén a Fener hazai bajnokit bukott el a Kayserispor ellen (4-1), így az éllovastól tíz ponttal elmaradva csak a 12. helyen állnak a bajnokságban. A javítás lehetősége adott volt a BL-ben, de az Arsenal igencsak elhúzta a nótájukat (5-2), szintén Isztambulban.

 

Az addig sem csendes török szurkolótábor, illetve sportsajtó azóta még hangosan követeli Aragonés távozását, a szakember azonban nem az a megijedős és lelépős típus.

 

Mert ha az lenne, akkor nem vezethette volna Eb-győzelemre a spanyol együttest. A válogatottnak nem úgy sikerült a 2006-os vb-je, majd rossz rajtot vett az Eb-selejtezőkön. Ráadásul Aragonés kihagyta a keretből Raúlt is, de hiába a napharag, a spanyol szövetség kiállt mellette.

 

Miként teszi azt most a Fenerbahce vezetősége is, amely közleményben adta tudtára mindenkinek: Aragonés jövője a klubnál nem képezheti vita tárgyát, a jövőt is a spanyol szakemberrel közösen képzelik el.

 

Ennek mondjuk csak némileg mond ellent, hogy spanyol lapértesülések szerint már Isztambulban tartózkodik Juan Figger, hogy Vanderlei Luxemburgo esetleges szerződtetésének részleteiről egyeztessen.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu