Felülről támadják a Bayern edzőjét

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 1. 15:50
Éles hangú kritikát fogalmazott meg a Bayern München elnöke Louis van Gaal vezetőedzővel szemben. Uli Hoeness szerint "nehéz szót érteni a hollanddal, aki nem fogadja el mások véleményét, és gyakran hoz rossz döntéseket a csapat összeállításánál is."


A sajtó hasábjain üzent Van Gaalnak a Bayern München elnöke, hogy sürgősen változtatnia kell mentalitásán és jobban meg kell becsülnie játékosait.

"Nehéz zöldágra vergődni Louis van Gaallal. Egyszerűen nem tudja elfogadni, ha valaki más véleményt képvisel, mint ő. Elmúltak azok az idők, amikor egyszemélyben lehet meghozni a döntéseket egy ilyen fontos klubnál."

Példával is szolgált Hoeness. Nehezményezte, miért lett peremember Mario Gomezből, Anatolij Tyimoscsukból és Martin Demichelisből. Úgy véli, egy edzőnek a csapat minden tagjával meg kell találnia a közös hangot.

"Nézem a meccset a tribünről, és látok három olyan játékost is gólt szerezni, akit Louis már régen elküldött volna a csapattól. Pedig hasznos futballisták. Nézzék csak meg Tyimoscsukot, a szünet után ő volt a Bayern legjobbja."

"Louis szigorú ember. Teszi a szépet, de valójában csak a maga útját járja. Nem akárkikkel dolgozik együtt a csapatnál, számos rutinos futballistával. Óvatosabban kellene bánnia velük."

A bajorok sikert sikerre halmoztak az elmúlt szezonban, dupláztak Németországban és a BL-döntőig meneteltek, az idei bajnoki rajtot viszont megint elrontották, tíz pont a hátrányuk a listavezető Dortmunddal szemben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu