Fél év után talált be Ronaldinho

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 24. 12:00
Ibrahimovic és Ronaldinho szállította a sikert a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában a Milannak, no meg Massimiliano Allegri vezetőedző, aki nem bánta meg, hogy a 85. percben lehozta a svéd támadót és csatasorba állította a csapat brazil aranylabdását. Negyedik gólját szerezte Ibra a BL-ben, a szezonban először villant Dinho.


“Le kellett szednem a pályáról Ibrahimovicot, mivel nagyon elfáradt. Ameddig csak lehet vártam ezzel, mert a rögzített játékhelyzeteknél nagyon sokat jelent a fejjátéka. Beküldtem Dinhót, aki rögtön felvette a ritmust és lőtt egy szép gólt. Nagyon sokat ér ez a gól" - mondta Allegri, hangsúlyozva, hogy már a következő meccsre kell koncentrálniuk, hiszen szombat kora este a Sampdoria otthonában vár kőkemény találkozó a piros-feketékre. A mester a kedden megműtött Inzaghinak ajánlotta a franciaországi sikert.

Ibrahimovic csak a BL-ben negyedik gólját szerezte, összesen 15-nél tart a szezonban. Ronaldinho több, mint hat hónap után talált a kapuba ismét, május közepe, a Juventus elleni duplája óta tartott a gólcsendje tétmeccsen.

Közel háromszáz perce nem kapott gólt a Milan, a szezon elején nem acélos defenzívájáról volt híres a milánói alakulat. Két öreg harcos, Zambrotta és Nesta az, aki stabilitást adott a védelemnek.

“Három meccse nem kaptunk gólt. Korábban könnyebben megadtuk magunkat, de most van tartása a csapatnak” - lelkendezett Zambrotta.

Továbbjutott a Milan, igaz csak a második helyen. Nesta nem aggódik:

“Reménykedünk egy jó sorsolásban, de nekünk senkitől sincs félnivalónk” - nyilatkozta a védő, aki annak is örült, hogy az utolsó csoportmeccsen már tét nélkül játszhat az olasz együttes.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Továbbvágtatott a Real, feltámadt a Roma
VIDEÓK! Cristiano Ronaldo duplájával, Álvaro Arbeloa és Karim Benzema találataival Amszterdamban vágtatott tovább a legjobb tizenhat közé a Real Madrid. Az örömbe üröm is vegyült: a Mourinho-gárdából Sergio Ramost és Xabi...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Romokban az Arsenal, „ütik” Kassait
Az Arsenal a 83. percben még döntetlenre állt, mégis 2-0-ra kikapott Bragában a Bajnokok Ligája 5. csoportkörében. Gól nélküli állásnál Kassai Viktor egy teljesen egyértelmű tizenegyest nem fújt be az Ágyúsoknak, a játékosok és...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu