Fejfájós felkészülés a Hungária körúton

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 12. 20:41
Szombat délután 15 órától a bajnoki címvédő MTK a Győrt fogadja a labdarúgó NB I 7. fordulójában. A fővárosiak fejét több probléma is fájdította a felkészülésben, ettől függetlenül a szakmai igazgató, a korábban Győrben is tevékenykedő Garami József nyerni szeretne.


 

LABDARÚGÓ NB I, 7. FORDULÓ:
MTK BUDAPEST - GYŐRI ETO FC
Hungária körút, szombat 15 óra

 

A hatvankilencedik születésnapját nemrégiben ünneplő Garami József 1999 és 2001 között dolgozott a Győri ETO csapatánál, ahonnan a Ferencvárosba, majd 2004-től - immáron második alkalommal - az MTK-hoz került. A szakmai igazgatónak szép emlékei vannak az ezredfordulóról.

 

„Nem tagadom, remek éveket töltöttem Győrben - emlékezett vissza Garami mester. – Úgy vagyok ezzel a kérdéssel, hogy ahol éppen dolgozom, ott vagyok otthon. Nos, a kisalföldi városban és a csapatnál is kitűnően éreztem magam, nagyszerű lehetőségek között munkálkodhattam. A kollégákkal is kitűnő kapcsolatot ápoltam, így a hangulatra sem lehetett panasz."

 

Garami József és csapata ezúttal azonban ellenfélként fogadhatja a zöld-fehéreket, így az érzelmeknek kilencvenegynéhány percig nem lesz helyük. Az MTK-nál felkészültek, igaz, a válogatott mérkőzések miatti kéthetes pihenő nem zajlott zökkenőmentesen.

 

„A múlt hét végén edzőmeccset játszottunk a Vasassal, de az alapemberek közül csupán négyen léphettek pályára - mondta az MTK trénere. „Többen az utánpótlás-válogatottnál játszottak, míg négyen sérültek voltak, és nem is futballozhattak. Kanta, Urbán, Vadnai és Pintér is maródi, de utóbbi talán bevethető lesz az ETO ellen. Hétfőn, szerdán és pénteken egy, míg kedden és csütörtökön két edzéssel készültünk. Ki mondana mást, természetesen győzni szeretnénk a Hungária körúton."

 

AZ MTK VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATA:
Végh - Radulovics, Lambulics, Rodenbücher, Melczer - Nagy G., Zsidai, Szabó Á., Kecskés - Pál, Hrepka.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu