Farkasokkal táncoló bajorok - videó

Szerző: SHLétrehozva: 2014. augusztus 22. 23:02
Győzelemmel mutatkozott be a Bundesliga-címvédő péntek este az új szezonban, a Wolfsburg vendéglátójaként. Az elején csikorgott a gépezet a bajoroknál, de szünet előtt és után is berámoltak egyet Robbenék (a holland előbb gólpasszt adott, majd maga vállalta egy találatot), s bár a VfL később akár egyenlíthetett is volna, a véghajrá ismét a Guardiola-csapaté volt. A meccs legszebb pillanata Ivica Olic nevéhez fűződik, a korábbi FCB-csatár hatalmas gólt ragasztott Manuel Neuer kapujába az 52. percben.


Üde színfoltot jelentett a 17 éves Gianliuca Gaudino teljesítménye, aki meglepetésre került be a kezdőbe, egy, amúgy eléggé szokatlan formációban.

A középpályás 97 százalékos pontossággal passzolt a Bayernben első bajnokiján. 90 percet játszott, ezalatt 13 kilométert futott, amivel ebben a tekintetben is kiemelkedőt nyújtott a mezőnyben.

BUNDESLIGA, 1. FORDULÓ
BAYERN MÜNCHEN-WOLFSBURG 2-1 (1-0)

A Bayern összeállítása: Neuer - Lahm, Badstuber, Dante, Bernat - Gaudino (Höjbjerg, 90.), Alaba - Robben, Müller, Götze (Shaqiri, 62.) - Lewandowski (Rode, 79.).

G.: Müller (38.), Robben (47.), ill. Olic (52.)

BAYERN-WOLFSBURG DISZKÓRITMUSBAN: 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu