„Fáj a bokám, nem lehetek Milan-edző!”

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 10. 13:21
Furcsa indokkal utasította el a Milan futballcsapatát a klub egykori kiválósága, Marco Van Basten. A holland szupersztár azért mondott nemet a vezetőedzői posztra, mert túlságosan fáj a bokája és még nem érzi készen magát a feladatra.


Leonardo szinte biztosan elhagyja a nyáron a Milant, a megüresedett kispadra pedig Van Bastent szerették volna leültetni. A milánóiaknál 1987 és 1993 között 147 meccsen 90 gólt szerzett egykori 58-szoros holland válogatott csatárzseni meglepő kifogást talált a visszautasításra.

„Nem ez a megfelelő idő, hogy a Milanról beszéljünk - kezdte a 2008-2009-es szezonban az Ajaxot edző ikon. - Nem állok készen a feladatra, mert problémáim vannak a bokámmal és előbb ezt kellene megoldanom. Így képtelen lennék ellátni egy ilyen felelősségteljes és megerőlétető feladatot. ”

Az Il Corriere dello Sport úgy tudja, Adriano Galliani ügyvezető azt sem tartja kizártnak, hogy a Mauro Tasotti-Filippo Galli kettőssel helyettesítse Leonardót. Ha hinni lehet a híreknek, a Juve elleni vasárnapi rangadót követően megtudjuk, ki vezeti tovább a piros-feketéket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Totti beletenyerelt az Inter ünnepébe
Nézd meg a Roma és az Inter góljait! Bár ötven percig bajnoknak mondhatta magát az Inter, a hajrában Totti duplájával hátrányból fordított a Roma a Serie A 37. fordulójában, így egy héttel elhalasztotta a bajnokavatást. A...
Tovább a teljes cikkhez »
 

 





 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu