Fabregas készen áll Messi pótlására

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 1. 10:10
Lionel Messi sérülése miatt nem játszhat kedden a Barcelona csapatában, és minden bizonnyal Cesc Fabregas helyettesíti majd Glasgowban, a Celtic elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen. A játékos szerint nem lesz gond, ő képesnek tartja magát a négyszeres aranylabdás pótlására, ami akár hetekig is letarthat.


 

"Lionel Messi a legjobb játékos a világon, aki mindig pluszt visz a meccsekbe, de a Celtic ellen nem játszhat - mondta Cesc Fabregas. - Ezzel nem tudunk mit csinálni. Messi nélkül mindannyiunknak nagyobb a felelőssége. Fel kell pörögnünk, és nem szabad a hiányával foglalkoznunk, mert nélküle kell kimennünk a pályára."

"Nekem például ezúttal a szokásosnál több támadó feladatom lesz. Most csatárként kell segítenem a csapatomat, vagy amit Gerardo Martino kér tőlem. Magabiztos vagyok, jó formában érzem magam, és az edzőm is bízik bennem. Ez a megfelelő pillanat, talán egy kicsit állhatatosabbnak kell lennem."

Tavaly novemberben a Celtic 2-1-re legyőzte otthon a Barcelonát, és mindkét csapat tovább jutott a Bajnokok Ligája egyenes kiaséses szakaszába. "Tanultunk az akkori hibáinkból, nem idegeskedünk miatta - mondta Fabregas. - Két helyzetük volt, amiből két gólt szereztek, és szerintem most is hasonló lesz a játékuk."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Roncsderbin a Milan, mit tud Neymar?
Trükkös forduló vár a Bajnokok Ligája G- és H-csoportjának három legjelentősebb csapatára. Neymar első igazi tesztjére készül Lionel Messi távollétében a Celtic Parkban, az Atlético Madridnak egy kimerítő madridi rangadó után...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu