Fabregas: Az Arsenal nem versenyképes

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 15. 18:23
Cesc Fabregas úgy látja, az Arsenal egyhamar nem nyer trófeát, a Man. United, a City és a Chelsea ugyanis erősebb, mint korábbi csapata. A Barcelona középpályása elismerte, elsősorban ez motiválta nyári klubváltását.


Cesc Fabregas nyolc Londonban töltött év után a nyáron visszatért kölyökkori csapatához, a Barcelonához, és döntését nem bánta meg.

„Tiszteletben tartom, hogy az Arsenalnak nincsenek meg ugyanazok a pénzügyi lehetőségei, mint másoknak. Részben azért határoztam úgy, hogy távozom, mert úgy láttam: az Arsenal sem Premier League-et, sem Bajnokok Ligáját nem nyer a közeljövőben” – nyilatkozta a labdarúgó.

„Ha ránézel erre a keretre, nehezen tudod elképzelni, hogy megelőz olyan csapatokat, mint a Manchester United, a City vagy a Chelsea. Egyszerűen túl nagy a különbség a játékosanyag között.”

A karmester egyúttal elismerte, most sem tud egyszerű kívülállóként tekinteni az Ágyúsokra.

„Rengeteg érzést táplálok az Arsenal iránt, és remélem, megfelelően tudnak helyettesíteni, és olyanok érkeztek, érkeznek az Emiratesbe, akik ismét a korábbi magasságokba repítik a csapatot.”

Fabregas gyorsan beilleszkedett Katalóniában, néhány hét alatt a spanyol és az európai Szuperkupát is megnyerte régi-új együttesével.
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu