Ezért került lejtőre a Chelsea

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 9. 15:09
Egykori csapatát győzte le a Marseille vezetőedzője, Didier Deschamps, aki joggal volt büszke a Chelsea skalpjának begyűjtésére szerda este (még ha tét nélküli találkozón is történt). A francia szakember szerint sokra hivatott a londoni együttes, de még a meccs előtt elárulta, aggódva figyeli az eseményeket a segédedző Wilkins kirúgása óta. Arra utalt, Roman Abramovics tulajdonos lehet a felelős a kialakult helyzetért.


Egyre több jel mutat arra, hogy a segédedző Ray Wilkins november 10-i kirúgása lökhette lejtőre a Chelsea-t, amin jelen állás szerint nagyon nehéz megállítani az alakulatot. A klub egykori játékosa, a Marseille jelenlegi vezetőedzője nyilatkozatában arra utalt, Roman Abramovics lehet a felelős a Kékek vesszőfutásáért.

Deschamps elmondta, remek kapcsolatot  ápol a Chelsea-vel és személyesen beszélt Ancelottival, illetve Wilkinsszel a klub ügyes-bajos dolgairól.

"Jól ismerem őket. Tiszteletteljes, őszinte és bizalmas viszonyban voltak egymással. Azt hiszem, rosszul esett Carlónak, hogy elveszítette Ray Wilkinst. A másik, hogy a játékosok is oda voltak érte, nagyon megzavarhatta őket a dolog." A francia mester arra is felhívta a figyelmet, hogy sok mindenben meg van kötve Ancelotti keze.

“Ancelottinak van hatalma, egy bizonyos körön belül. Fölötte is emberek állnak, például az elnök. Ő az aki dönt, Ancelottinak el kell fogadnia és alkalmazkodnia kell hozzá.

Egy menedzser számára nagyon fontos, hogy reálisan mérje fel a szakmai stáb lehetőségeit, egyúttal ne veszítese el hitét."
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu