KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DIDIER_DESCHAMPS"
Új szerződést ért a francia győzelem 2013. november 20. 11:49 A sikeres világbajnoki pótselejtező után a Francia Labdarúgó Szövetség (FFF) szerződést hosszabbított Didier Deschamps szövetségi kapitánnyal.
 
Deschamps nemet mondott a válogatottra 2012. július 2. 22:40 Didier Deschamps hétfőtől már nem az Olympique Marseille vezetőedzője. A klub bejelentette, hogy három év után közös megegyezéssel szakított a mesterrel, aki egészen a bajnoki címig vezette az együttest 2010-ben. A várakozásokkal ellentétben nem azért váltott, hogy francia szövetségi kapitány lehessen.
 
Nincs edzőkérdés Marseille-ben 2011. szeptember 20. 10:50 Az Olympique Marseille elnöke tagadja, hogy veszélyben lenne a vezetőedző, Didier Deschamps állása.
 
Nem lesz változás a sztárklub kispadján 2011. június 6. 17:26 Sikeresen zárultak az egyeztetések, így nem lesz változás a tavalyi francia futballbajnok kispadján.
 
Deschamps igent mondott a Romának! 2011. május 24. 12:19 Nem akármilyen hírről számolt be a Corriere dello Sport kedden, internetes honlapján: Walter Sabatininek, a Roma új sportigazgatójának sikerült meggyőznie Didier Deschamps-ot, a Marseille sikeredzőjét. Három millió euróért vásárolhatják ki élő szerződéséből.
 
Ferguson ódái Chicharitóról 2011. március 16. 11:34 Sir Alex Ferguson a jelzőket is nehezen találja a Manchester Unitedet BL-negyeddöntőbe lövő Javier „Chicharito” Hernándezre, aki a menedzser szerint egyre inkább megérteti magát Wayne Rooneyval. A skót szakember csapata tapasztalatának is tulajdonítja, hogy kiütötték a francia bajnokot.
 
MU-Marseille, a topvédelmek háborúja 2011. március 14. 20:37 A két szinte feltörhetetlen védelem a februári döntetlen után ismét találkozik, az életveszélyes kontrákat vezető Marseille látogat a hazai pályán verhetetlen Manchester United otthonába a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. A Vörös Ördögöknél több - köztük két váratlan - visszatérővel erősödött a keret, azonban a vendégeknél kínos letartóztatás borzolta a kedélyeket. Igaz, egy másik felépült alapemberére számíthat Didier Deschamps.
 
Ő lenne a Liverpool új menedzsere?! 2010. december 26. 21:13 A Liverpool megválhat a nyáron Roy Hodgsontól, a menedzser pótlására állítólag Didier Deschamps-ot szemelték ki. Előbb azonban az Olympique Marseille-jel kell megegyezniük a Vörösöknek.
 
Ezért került lejtőre a Chelsea 2010. december 9. 15:09 Egykori csapatát győzte le a Marseille vezetőedzője, Didier Deschamps, aki joggal volt büszke a Chelsea skalpjának begyűjtésére szerda este (még ha tét nélküli találkozón is történt). A francia szakember szerint sokra hivatott a londoni együttes, de még a meccs előtt elárulta, aggódva figyeli az eseményeket a segédedző Wilkins kirúgása óta. Arra utalt, Roman Abramovics tulajdonos lehet a felelős a kialakult helyzetért.
 
Falba ütközött a Liverpool 2010. június 26. 16:16 A Liverpool megkörnyékezte az Olympique Marseille vezetőedzőjét, Didier Deschamps-ot, de az OM-nél hallani sem akarnak arról, hogy elengedjék a sikerkovácsot.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu