Eto'o: Óriási esélyt hagytunk veszni

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 20. 10:47
Hiába játszott jól, mégis búcsúzott a világbajnokságtól a csoportkör második fordulója után kameruni labdarúgó-válogatott, amely szombaton Dániától szenvedett 2-1-es vereséget. Samuel Eto'o az afrikaiak kapitánya csalódottan egy elszalasztott lehetőségről beszélt a találkozót követő sajtótájékoztatón.


Fotó: Reuters

„Óriási esélyünk volt egy elindulni egy sikerekkel kecsegtető úton, de korán elbuktunk – jelentette ki az Inter támadója. – Isten az egyetlen, aki irányítani tudja az eseményeket és most azt akarta, hogy a dolgok így süljenek el."

A Szelidíthetetlen Oroszlánok, gyors, szórakoztató, tetszetős focit játszottak a Loftus Versfeld stadionban és tíz perc után Eto'o góljával már 1-0-ra vezettek. A folytatásban sem lehetett panasz játékukra, de a gyilkos ösztön hiányzott befejezéseikből, egymás után hagyták ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket.

Az elpuskázott lehetőségeket Dánia két látványos akcióval büntette, így elsőként Kamerun búcsúzott Dél-Afrikától. Több mint valószínű, a kiesés után fejét veszik Paul Le Guennek, akivel utoljára januárban nyert meccset az együttes, még az Afrika-kupa csoportkörében.

„Minden egyes csapatot nehéz irányítani" – jelentette ki a korábban a Lyont három bajnoki címig vezető szövetségi kapitány. – Nagyszerű munkám van, ezt jelenleg sem gondolom másképp. Amíg a szerződésem szól, igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni a kameruni labdarúgásért."

Kíváncsiak várjuk, hogyan birkózik meg a francia szakember szövetsége bizonyára kínos kérdéseivel... 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A dánok fordítottak, kiejtették Kamerunt
Eto'o góljával még Kamerunnál volt az előny, Dánia azonban fordított a labdarúgó-világbajnokság E-csoportjának mérkőzésén. A Szelídíthetetlen Oroszlánok rászolgáltak volna a döntetlenre, de vereségük következtében számukra már...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu