Eto'o előnyben, Torres nem hagyja magát

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 16. 18:14
Fernando Torres, a Chelsea csatára eddig sosem tudott igazán formába lendülni a Stamford Bridge-en, így az utóbbi években a menedzserek állandó csatárgondokkal küzdöttek. José Mourinho visszatérése után ezt úgy oldotta meg, hogy a klubhoz hozta Samuel Eto'o-t, és az Everton ellen már a kezdőcsapatba is rakta. A spanyolt azonban ez nem keseríti el.


 

Fernando Torres 2011 nyarán érkezett a Chelsea csapatába, ahol azóta 135 meccsen 35 gólt szerzett, ami egy középcsatártól nagyon gyenge teljesítmény, főleg, ha 50 millió fontért vették. A játékos sosem tudott Didier Drogba nyomdokaiba lépni, pedig anno éppen ezért áldozott rá egy halom pénzt Roman Abramovics.

A csatár már az ötödik edzővel dolgozik együtt a Stamford Bridgen - Carlo Ancelotti, André Villas-Boas, Roberto Di Matteo, Rafael Benítez és most José Mourinho -, de a csatárkérdés állandóan napirenden volt, különösen Drogba távozása után.

Ezt először Benítez akarta orvosolni Demba Ba leigazolásával a Newcastle Unitedtől, Mourinho viszont már nagyobb klasszis után nyúlt, és Londonba hozta a széteső Anzsi Mahacskala kameruni támadóját, a 32 éves Samuel Eto'o-t. Sőt, az Everton ellen már rögtön a kezdőcsapatba is rakta.

"Eto'o a legjobb csatárok egyike, akit valaha láttam - mondta új csapattársáról és riválisáról Torres. - Számtalanszor játszottam ellene Spanyolországban, és szerintem mindent elmond az, amit a Real Mallorcában és a Barcelonában elért." Amiatt persze csalódott, hogy kikerült a kezdőből, de nem hagyja magát.

"A legfontosabb az, hogy lépésről lépésre haladjak, gólokat szerezzek, a csapatért dolgozzam, jól használjam ki a lehetőségeimet, és trófeákat nyerjünk. Eleinte mindig az a helyzet, mint most, mindenki meg akarja mutatni, mire képes, és bizonyítani akar az edzőnek. Higgyék el, minden rendben van."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Adebayort kínálták Torresért
A Chelsea visszautasította a Tottenham ajánlatát, amelynek keretében Emmanuel Adebayort kínálta fel a világ- és Európa-bajnok spanyol csatárt Fernando Torresért cserébe - tudta meg a Sky Sport Italia....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
"Torresnek itt nincs jövője"
A Chelsea spanyol csatára egyelőre José Mourinho csapatában sem játszik meghatározó szerepet, és a liverpooli legenda, Jamie Carragher szerint nem is fog. A TV-kommentátorként dolgozó egykori védő szerint korábbi liverpooli...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu