„Én üldöztem el Mourinhót? Hazugság!”

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 3. 09:32
Claude Makelele a minap megjelent önéletrajzi könyvében azt állítja, John Terry a felelős azért, hogy José Mourinhónak távoznia kellett a Stamford Bridge-ről. A Chelsea-t egy évvel ezelőtt elhagyó középpályás vádjaira a sajtón keresztül válaszolt a csapatkapitány, aki bizarrnak nevezte a vádat, és mielőbb tisztázná a „félreértést” a telefonját napok óta kikapcsolva tartó Makelelével.


 

Kemény vádat fogalmazott meg Claude Makelele nemrég publikált önéletrajzi regényében: nem kevesebbet állít, mint hogy John Terry, a Chelsea csapatkapitánya üldözte el José Mourinhót a Stamford Bridge-ről.

Az azóta már a PSG-ben futballozó középpályás azzal magyarázza a portugál mester távozását, hogy Terry megorrolt a szakemberre, és kapcsolatuk olyannyira megromlott, hogy kérte a klub vezetőségét, engedjék továbbállni és tegyék mihamarabb átadólistára.

Roman Abramovics azonban ragaszkodott a hátvédsor oszlopához, és inkább Mourinhót távolította el, mintsem megváljon a csapatkapitányi karszalagot is viselő „Mr. Chelsea”-től.

Terry már meg is szólalt az ügyben, és teljes képtelenségnek nevezte Makelele állításait, akit ráadásul a botrány kirobbanása óta képtelen elérni telefonon, hogy választ kapjon kérdéseire.

„Mókás, egyúttal bizarr ez az egész történet, és Mourinho is tudja, hogy semmi sem igaz belőle – védekezik a bekk. – Beszéltem vele erről, és ő is tudja az igazságot. A három játékos egyike voltam, aki minden követ megmozgatott, hogy a Chelsea-nél maradjon, és hajnali egyik-kettőig folyton folyvást hívtuk Romant (Abramovics, a Kékek tulajdonosa – a szerk), hogy másítsa meg döntését.”

„Beszéltem Peter Kenyonnal (a sportigazgató), Romannal és Eugene Tenenbaummal (az igazgatóság egyik tagja) is annak reményében, hogy sikerül őket eltántorítanom az elképzelésüktől, ám mindhiába.”

„Frank Lampard, Didier Drogba és jómagam hajnalok hajnaláig próbáltuk megakadályozni Mourinho távozását, ezért különösen furcsa, hogy most ilyeneket kell hallanom.”

„José és én is tudom az igazságot, éppen ezért akartam Makát felhívni telefonon, hogy feltegyek neki néhány kérdést, ám ki van kapcsolva, lehetetlenség elérni.”

A Chelsea is cáfolja, hogy Terrynek szerepe lett volna az edzőcserében, a játékos ügynöke pedig tagadja, hogy védence bármikor is kérte volna, hogy átadólistára kerüljön.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu