Elvették a karszalagot Ronaldótól!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 3. 19:10
Sajtóértesülések szerint elvették a portugál válogatott csapatkapitányi karszalagját Cristiano Ronaldótól. A középpályástól a spanyolok elleni mérkőzés előtt, alatt és után tanúsított viselkedése miatt vonta meg a bizalmat a szövetségi kapitány.




Cristiano Ronaldo nem tudott vezéregyénisége lenni a világbajnokságon a portugál csapatnak, ami a leglátványosabban a Spanyolország elleni nyolcaddöntőben mutatkozott meg, mikor valósággal eltűnt a pályán, és képtelen volt összefogni az együttest.

A kiesést ráadásul igen nehezen emésztette meg: a kamera felé köpött, majd a sajtónak azt javasolta, a vereség okairól kérdezzék a szövetségi kapitányt.

Carlos Queiroz állítólag erősen zokon vette Cristiano kifakadását, és a Daily Mail értesülései szerint el is vette tőle a csapatkapitányi karszalagot, amelyet várhatóan a Porto védője, Bruno Alves kap meg.

Feltéve, hogy a portugálok következő mérkőzésén is Carlos Queiroz lesz a kapitány, aki amellett, hogy közutálatnak örvend az Ibériai-félsziget nyugati felén, a szövetségi vezetők bizalmát is elvesztette.
 
SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Ki nyeri a 2010-es labdarúgó-világbajnokságot?
Hollandia 29.4%
 
Spanyolország 70.6%
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu