Elvérzett a Vasas Kazincbarcikán

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 24. 18:10
A Vasas labdarúgói nem tudtak méltó emléket állítani a kedd hajnalban elhunyt legendájuknak, Illovszky Rudolfnak, idejekorán búcsúztak a Magyar Kupa további küzdelmeitől. A hazai pályán nagy lalkesedéssel játszó Kazincbarcika Ciprian Binder vezérletével kiejtette nagynevű ellenfelét.


MAGYAR KUPA 4. FORDULÓ
KAZINCBARCIKA - VASAS 2-1 (1-0)
Kazincbarcika: 1200 néző, Vezette: Viezer, (Tóth I., Hortváth R.)
KAZINCBARCIKA: Botló - Hanás, Bányai, Sebők, Engi, Kovács P., Romhányi (Varga P. 74), Olasz (Zimányi 33), Kerekes, Stevica (Kerékjártó 66) Binder. Vezetőedző: Koleszár György
VASAS: Németh Gábor - Mundi, (Piller 33) Németh N., Pavicsevics, Lázok, Katona (Balogh Zs.), Paripovics, Somorjai (Kiss M.), Gyánó, Sowumni, Unierzysky. Vezetőedző: Mészöly Géza
Gólszerzők: Binder 36, 55, ill. Lázok 11-esből 72.
Kiállítva: Pavicsevics 82.

 


 

 

Ciprian Binder két góljára csak Lázok János válaszolt, így a Vasas is búcsúzott szerda délután, Barcikán. Az összecsapás első félórájában kisebb mezőnyfölényt alakítottak ki a fővárosi piros-kékek, de ebből nem sikerült előnyt kovácsolniuk.

 

Szűk tíz perccel a félidő vége előtt egy jobb oldali szöglet után a kifejelt labdát Binder egyből kapura küldte, ami megpattanva Somorjai Tamáson védhetetlenül vágódott a bal alsó sarokba. A KBSC egygólos előnnyel fordult. A folytatásban a várt Vasas-rohamok elmaradtak.

 

Az angyalföldiek továbbra is szürkén, ötlettelenül fociztak. Zimányi passza után pedig Binder ismét villant, így fél órával a vége előtt 2-0-ra vezettek a sárga-kékek. Negyedórával a vége előtt szépített a Vasas. A hazai védők szabálytalankodtak Gyánóval szemben a tizenhatoson belül. A büntetőt Lázok a kapu középbe bombázta.

 

Az utolsó percekben hiába mozgósított nagy energiákat a Vasas az egyenlítésért, a Barcika már nem engedte ki kezéből a győzelmet. Így az NB II-es csapat jutott a Magyar kupa legjobb tizenhat csapata közé.

EDZŐSZEMMEL:
Koleszár György: Rendkívül fegyelmezett és lelkes játékkal sikerült megnyernünk ezt a mérkőzést, egy nagyon jó Vasast győztünk le. Reméljük a folytatásba lesz még lehetőségünk nb1-es csapat ellen bizonyítani.
Mészöly Géza: Ez a teljesítmény méltatlan volt Illovszky Rudolf emlékéhez, csak az utolsó negyed órában játszottunk olyan hőfokon, ahogy kellett volna. Gratulálok a Kazincbarcikának.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu