Elmeszelték a pedofil futballedzőt

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 23. 12:29
Negyvenöt évnyi börtönbüntetésre ítéltek egy argentin utánpótlásedzőt, miután beismerte, szexuálisan molesztált hat, gondjaira bízott kiskorú labdarúgót. A férfit a mobiltelefonja buktatta le, amelyen több száz kompromittáló fénykép árulkodik a bűnösségéről. Jorge Luís Vargas ismerősen mozoghat a bíróságon, három évvel ezelőtt korrupciós ügyei miatt kellett magyarázkodnia.


 


Jorge Luís Vargas több éves hallgatás után megtörte a csendet, és beismerte, hat kiskorú focistát is szexuálisan molesztált.

A korosztályos csapatoknál tevékenykedő futballedzőt a mobiltelefonja leplezte le, amelyen több száz, kisgyermekeket különböző pózokban meztelenül ábrázoló képet találtak. Az érintettek még nem szólaltak meg.

Az Argentína Misiones tartományában élő férfire negyvenöt évnyi letöltendő börtönbüntetést róttak ki, ám védője szerint túl szigorú az ítélet, és ötéves enyhítést kér.

Vargas otthonosan mozoghat a törvényhozás színe előtt, három évvel ezelőtt ugyanis korrupciós ügyei miatt már szinte mindennapos vendég volt a bíróságon.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu