Elhunyt Albert Flórián - pártreakciók

Szerző: SH/MTILétrehozva: 2011. október 31. 11:38
A Fidesz és az MSZP mély megrendüléssel fogadta Albert Flórián halálhírét.


"Mély megrendüléssel értesültünk róla, hogy életének 71. évében eltávozott közülünk Albert Flórián, a Nemzet Sportolója, az egyetlen aranylabdás magyar labdarúgó. A "Császár" 75-ször szerepelt a magyar válogatottban, 1959 és 1974 között 351 bajnoki mérkőzésen 256 gólt szerzett a Ferencváros színeiben, 1967-ben lett aranylabdás. A Fidesz-frakció osztozik a család fájdalmában és őszinte részvétét fejezi ki az elhunyt sportikon hozzátartozóinak" - áll a Fidesz-frakció közleményében.

Az MSZP részvétnyilvánításában a 20. századi magyar sport kiemelkedő alakjának nevezte Albert Flóriánt.

"Mély megrendüléssel fogadtuk Albert Flórián halálának hírét. Albert Flórián a 20. századi magyar sport kiemelkedő alakja, az egyetlen Aranylabdás magyar labdarúgó. Búcsúzunk a világ labdarúgásának jelentős személyiségétől, a Ferencváros stadionjának névadójától. Az egész nemzet “Flóriját" tisztelhettük személyében. Osztozunk a család, a Ferencvárosi Torna Club és a határon belül és túl élő sportszerető magyar közösség gyászában" - olvasható Mesterházy Attila, a Sportegyesületek Országos Szövetsége és az MSZP elnöke által jegyzett közleményben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Elhunyt Albert Flórián
Albert Flórián, az egyetlen magyar aranylabdás labdarúgó vasárnapról hétfőre virradó éjszaka szívinfarktus következtében hunyt el. A gyászhírt klubja, a Ferencváros tudatta az MTI-vel. A közlemény szerint az FTC saját...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu