Elcsalták az Újpest-Honvéd meccset?!

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 5. 15:21
VIDEÓ! Egy kihagyott tizenegyest, két kiállítást és három gólt hozott az NB I 24. fordulójának nyitó meccse, a Honvéd vendégjátéka az Újpest otthonában 2009 tavaszán. A mozgalmas mérkőzésen az Újpest 3–0-ra nyert, de az összecsapáson több furcsaság is történt - az UEFA pedig vizsgálódik, a találkozó ugyanis több, mint gyanús!


A 2009 tavaszi Újpest–Honvéd labdarúgó-bajnoki mérkőzés is szerepel azon találkozók között, amelyeket a tavaly novemberben kirobbant fogadási botrány szerdán kezdődő perének gyanúsítottjai befolyásolhattak.

A vád szerint a négy német férfi 38 esetben, mintegy 370 ezer euró értékben vesztegetett meg futballistákat és játékvezetőket Magyarországon, valamint Németországban, Belgiumban, Szlovéniában, Horvátországban és Svájcban.

A magyar NB I-ből a 2009. április 24-én játszott és 3–0-s hazai győzelemmel végződő Újpest–Bp. Honvéd mérkőzést nevezi meg a dpa német hírügynökség.

A FURCSA MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA!

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bundabotrány: megkezdődtek a vádemelések
A bochumi ügyészség megtette az első vádemeléseket az európai futballt behálózó bundabotrány kapcsán....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Már 14 magyarországi mérkőzés gyanús...
A legfrissebb adatok szerint a korábbi 200 helyett 270 mérkőzés, köztük a 13 helyett immár 14 magyarországi találkozó szerepel a nemzetközi labdarúgó bundabotrányt tavaly novemberben kirobbantó bochumi ügyészség vizsgálati...
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu