Egy ország vár Sneijder döntésére

Szerző: SHLétrehozva: 2013. január 11. 12:42
A pletykák szerint kész elfogadni a török Galatasaray ajánlatát Wesley Sneijder, az Inter BL-győztes holland középpályása - ezt a Milliyet című isztambuli napilap szellőztette meg. Két év alatt nyolcmillió eurót kereshet a vb-ezüstérmes. Massimo Moratti, a fekete-kékek elnöke már áldását adta az átigazolásra, klubja tízmillió eurót profitálhat.


Sneijder - akinek helyzete egy bérvita kapcsán lehetetlenült el Milánóban - kétmilliós fizetéscsökkentést vállal be, ha igaz a hír. Érdekes, hogy éppen ennyit kellene (kellett volna) engednie az Inter javára is. A zuhanyhíradó szerint a holland abban bízik, hogy az utolsó pillanatban azért befut egy ajánlat egy angol sztárklubtól.

Törökországban mellett szól, hogy jó esélye adódna arra, hogy már a szezon végén trófeát nyerjen (a Galata vezet a bajnokságban), nem mellesleg pedig a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában szerepelhetne.

A játékos csütörtökön 24 órás ultimátumot kapott arra, hogy döntsön, azaz órákon belül eldőlhet, összejön-e minden idők legnagyobb igazolása a török élvonalban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Sneijder kezében van a döntés
Massimo Moratti szerint immár csak Wesley Sneijderen múlik, hogy távozik-e a klubtól. Az Inter elnöke hangsúlyozta, akkor sem történne tragédia, ha a holland karmester maradna a San Siróban. ...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu