Sneijder kezében van a döntés

Szerző: SHLétrehozva: 2013. január 10. 15:17
Massimo Moratti szerint immár csak Wesley Sneijderen múlik, hogy távozik-e a klubtól. Az Inter elnöke hangsúlyozta, akkor sem történne tragédia, ha a holland karmester maradna a San Siróban.


 

Az Inter elfogadta a Galatasaray ajánlatát Wesley Sneijderért, és csupán a játékoson múlik, hogy belevág-e az isztambuli kalandba. Massimo Moratti nem tartaná vissza.

„Csak futtában beszéltem Sneijderrel. Az egész csupán arról szól, hogy akar-e maradni vagy sem” – nyilatkozta újságíróknak az Inter első embere.

„Mindenesetre joga van dönteni arról, hogy meg akarja-e tartani a mostani remek szerződését, elfogadja az ajánlatunkat – nekünk ez lenne a legelőnyösebb –, vagy más klubhoz megy. Ráhagyjuk, aztán meglátjuk, mi lesz.”

„Sneijder zavart kelt-e az öltözőben, ha marad? Az ilyesmi megtörténik az elején, de aztán túl lehet rajta esni. Ahogy már korábban mondtam, nem vagyok benne biztos, hogyan látja a dolgokat.”

Sneijder a szezonban mindössze nyolc mérkőzésen szerepelt eddig az Interben, hetek óta még csak nem is edzett a Nerazzurriknál.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hoppá! A Galata Sneijderről tárgyal
A Manchester United, a Manchester City és a Tottenham után elképzelhető, hogy a Galatasaray lesz a „nevető negyedik" Wesley Sneijder mizériájában. A törökök klubelnöke azzal dicsekszik, hogy már tárgyal a hollandról....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu