Hoppá! A Galata Sneijderről tárgyal

Létrehozva: 2013. január 8. 21:12
A Manchester United, a Manchester City és a Tottenham után elképzelhető, hogy a Galatasaray lesz a „nevető negyedik" Wesley Sneijder mizériájában. A törökök klubelnöke azzal dicsekszik, hogy már tárgyal a hollandról.


A milánóiaktól a télen elmérgesedett szerződésügye miatt mindenképpen távozni kívánó irányítót az elmúlt hetekben a legnagyobb Premier League-klubokkal és a PSG-vel hozták szóba, ahogy azt az elmúlt másfél évben tették.

A fordulat azonban kedden megérkezett, ugyanis a Galatasaray elnöke a klub hivatalos oldalának TV-csatornáján kérkedett valami olyasmivel, amiről eddig nem szóltak a hírek az angol csapatok esetében.

„Hétfőn Massimo Morattival vacsoráztam Olaszországban – kezdte Unal Aysal elnök a GSTV-nek, majd lassan rátért a konkrétumokra – Arról beszéltünk, hogyan tudnánk együttműködni futballakadémiák működtetésében.

„Wesley Sneijder is a témák között szerepelt, sikerült előrehaladást elérni a szerződtetésének ügyében.
Néhány nap múlva tisztul a kép, a részletekről csak most kezdtünk el egyeztetni, és reményeink szerint leértékelt áron juthatunk hozzá. Ha megfelel az ajánlatunk pénzügyileg számukra, akkor véglegesíthetjük az üzletet."

Sneijder azután került körön kívülre a San Siróban, hogy nemet mondott az Inter új szerződésére, amely jelenlegi 4,8 millió fontos fizetését 1,6 millióval vágta volna meg. A játékos ügynöke egyelőre nem beszélt a török szálról, és az összes lehetőséget, így még a valószínűtlen célállomást, a Queens Park Rangerst is bennhagyta a kalapban.

Bárhogy alakul a jövője, az meglepő lenne, ha végül a Premier League helyett a török bajnokot választaná.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu