Egy focista, aki a hűtőben alszik

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 4. 16:20
Vannak, akik alvással töltik az éjszakát és vannak, akik egyéb elfoglaltságokkal múlatják az időt. Utóbbi kategóriába tartozik Robbie Savage, a wales labdarúgó-válogatott egykori meghatározó embere. Igaz, a 34 éves játékos nem nagyon tud arról, hogy mit művel általában az éj leple alatt. A manchesteri nevelésű futballista alvajáró és családtagjai illetve csapattársai elmondása alapján meglepő dolgokra képes öntudattalan állapotában.


A jelenleg a Derby Countyt erősítő, a korábban a Premier League egyik „vadállatának tartott" játékos a brit Daily Starnak számolt be valamilyen oknál fogva betegségéről.

A 39-szeres walesi válogatott középpályás elárulta, többször is voltak kellemetlen percei fura szokása miatt. A Leicester futballistájaként például akkori szobatársát, Graham Fentont azzal ébresztette fel egy fontos mérkőzés előtti este, hogy egy vonat ütközik majd neki a szállodának. 

„Őrült vagyok álmomban, és szinte mindig előfordul, hogy alvajárok. Akkor is reggel mesélték csak el, hogy mi történt én meg alig akartam elhinni" - nyilatkozta a magazinnak Savage. 

A Manchester Unitedben nevelkedő rutinos játékos azonban úgy is képes szokatlan dolgokra, hogy kevésbé zavarja társait. Egyik alkalommal például a hűtőszekrénybe mászva próbálta meg folytatni az alvást, ám elmondása szerint, a legkevésbé sem volt kényelmes.

Egy angliai kutatás alapján egyébként a hölgyek 3,1% szokott alvajárni, míg az uraknál ugyanez a felmérés 3,9%-ot mutatott ki.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu