Edzőlegenda kosarazta ki a Sevillát

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 25. 17:21
Manolo Jiméneztől kedden este köszöntek el Sevillában, miután a csapat odahaza játszott 1-1-es döntetlent az első számú kiesőjelölt, Xerezzel. Az utódlásról persze mihamarabb gondoskodni kell, elsőként pedig Luis Aragonés, a spanyol nemzeti csapatot 44 év után Európa-bajnoki címhez segítő edzőlegenda volt. A mester azonban kikosarazta az andalúziaiakat.


A Sevilla a spanyol labdarúgás egyik kirakatcsapata lett, ehhez pedig méltó és neves szakember dukál. Aragonés viszont mégsem vállalta el a felkérést, a Marca szerint a felek a szerződés hossza miatt nem tudtak egymással dűlőre jutni.

Az egykori Atlético Madrid-vezetőedző tovább akart maradni, mint azt az elnök, Jose Maria Del Nido szerette volna. Úgy tűnik, a nemleges válasz és az idő szűke okán egyelőre Jiménez egyik segítője, Antonio Álvarez vezeti majd a fehéreket a Villarreal elleni hétvégi bajnokin.

Érdekes, a Marca megszavaztatta olvasóit, akik közül több, mint 62 százalék vélekedett úgy, hiba volt kirúgni Jiménezt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kirúgták a sevillai vezetőedzőt!
A sereghajtó Xerez elleni kedd esti bajnoki döntetlent követően menesztették Manuel Jimenezt, a Sevilla vezetőedzőjét. A vezetőség az elmúlt hetekben nyújtott gyenge teljesítménnyel indokolta a szakember szerződésének...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu