Dúl a német sporik szexbotránya

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 5. 19:33
Vizsgálatot indított a Német Labdarúgó-szövetség (DFB), miután kiderült, az egyik játékvezető, Michael Kempter egy a szervezet korábbi bírói szóvivőjének, Manfred Amerallnek küldött e-maijében nyíltan a Bayern München kudarcát kívánta. A levélben használt megszólítás csak olaj volt a tűzre, mivel egy hónappal ezelőtt „szexbotrány robbant ki", mikor a bíró elpanaszolta a Bildnek, Amerall molesztálta és szájon csókolta őt.


Kempter akkor nem vallotta magát melegnek, hozzátette, visszautasította a férfit, ám a friss, kiszivárogtatott levél nemcsak ezt, hanem játékvezetői pártatlanságát is kétségbe vonja.

A bíró még 2007-ben Amerallnak küldött levelében a következők állnak: „Szervusz kedvesem (...) hamarosan találkozunk. Alig várom a Bayern-meccset. Remélem gyorsan kiesnek és akkor máris koccinthatunk"

Az első kérdés, miszerint mégiscsak volt a két férfi között valamiféle kapcsolat magánügy. Ám az, hogy Kempter a leírtak alapján a Bayern München Milan ellen vívott 2007-es BL-negyeddöntőjében német búcsút várt és ünnepelt volna, aligha.

A német szövetség ezért vizsgálatot indított. Kemptert már februári panasza után felfüggesztették, de ezt később feloldották. Úgy tűnt, a hétvégén mérkőzést vezethet a másodosztályban, ám a levél kiszivárgása után ismét kényszerpihenő vár rá.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu