Dinhóval nem hosszabbít a Milan?

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 10. 19:11
A Los Angeles Galaxy valamit sejt, hiszen álomfizetéssel csábítgatja Ronaldinhót. Teheti, hiszen a brazil világbajnok jövője egyre bizonytalanabb a Milannál. A piros-feketék állítólag meg sem akarják hosszabbítani szerződését, nem úgy, mint sok más sztárét.


Miközben Andrea Pirlo, Massimo Ambrosini, valamint Alessandro Nesta kontraktusát meghosszabbítják, Ronaldinhót kétségek között tartják. A milannews.it szerint semmi sem biztos a brazillal kapcsolatban.  

Az imént említett, harmincas éveikben járó csillagokkal tovább dolgozna a klub, kevesebb fizetésért cserébe. Massimiliano Allegri ugyanakkor szereti játszatni Ronaldinhót, még akkor is sokszor számít rá, ha az idény nm éppen úgy kezdődött, ahogy az a dél-amerikaitól elvárható.   

Csak zárójelben: hamarosan Clarence Seedorf és Filippo Inzaghi is sorra kerül, velük kapcsolatban később dönt a vezetőség.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
CR7 legyőzte Ronaldinhót
Úgy döntöttetek, hogy Cristiano Ronaldo jobb, mint Ronaldinho és Zlatan Ibrahimovic. Kedden kértünk meg titeket arra, döntsétek el, ki passzolt háttal a legzseniálisabban saját csapattársának. Nos, a ritkán látható, de valóban...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Álomgázsival csábítja a Galaxy Dinhót?
Kapcsolatba lépett Ronaldinhóval a Los Angeles Galaxy, amely a La Gazzetta dello Sport értesülései szerint álomfizetéssel igyekszik a tengerentúlra csábítani az aranylabdást....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu