Diego, Osvaldo, Falcao álomtrió?

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 18. 17:48
Az Atlético Madrid lehet az átigazolási piac császára a következő napokban, Agüerót Falcaóval pótolhatják, Forlánt Osvaldóra "cserélhetik" záros határidőn belül. A kolumbiaival előrehaladott tárgyalásokat folytatnak, az olasz-argentinnel a háttérben már meg is egyeztek. Őket ráadásul Diego tömheti jobbnál jobb labdákkal, már amennyiben sikerül őt kimenekíteni Wolfsburgból...


A Porto csütörtökön erősítette meg, hogy hivatalos ajánlatot kapott az Atléticótól Falcaóért, és fontolóra veszi azt. Mélyen a zsebbe kell nyúlniuk a Matracosoknak, nemrég hosszabbított a kolumbiai 2015-ig, kivásárlási ára pedig 45 millió euró. A hírek szerint 35 millió euról és Elias játékjoga már elég lehet ahhoz, hogy lekenyerezzék a Szuper Sasok vezetőit. Ez bizony azt jelenti, hogy az immár City-csatár Agüeróért kapott összeg nagy részét el kell költeniük a madridiaknak. A csatárral nem lesz túlságosan nehéz zöldágra vergődni, Falcao már tudatta, hajlik arra, hogy a spanyol fővárosba tegye át a székhelyét.

Forlánt az Inter csábítgatja, miközben már meg is van a helyettese, egy másik vérbeli erőcsatárt, az Espanyol gólvágóját, az olasz-argentin Osvaldót 17 millió euróért vihetik. Mindenben megegyeztek a katalánokkal, a Romát és a Tottenhamet megelőzve, de a bejelentés még várat magára.

Már az elmúlt szezon végén eldőlt, hogy Diegónak nincs jövője a Wolfsburgnál, a Farkasok azonban nem akarják bagóért elereszteni a brazilt, közel tízmillió eurót kérnek érte. Az Atlético megkezdte a hadműveletet: ötmillió eurós csekket "lobogtattak" Felix Magathék orra előtt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu