KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FALCAO"
Kihagyhatja a derbit Falcao 2011. november 10. 15:05 Combizomhúzódást szenvedett és hetekre harcképtelenné válhat Falcao, az Atlético Madrid gólvágója. A sérülésről a Kolumbiai Labdarúgó-szövetség számolt be közleményében.
 
Falcao triplája az Atléticóban - videó 2011. szeptember 18. 20:22 Az Atlético Madrid kolumbiai válogatott csarára, Falcao mesterhármassal debütált első hazai bajnokiján, 55 perc alatt triplázott a Vicente Calderónban, a negyedik forduló vasárnap délutáni mérkőzésén. Előbb kilőtte a bal alsót, majd a kapuba gurított egy büntetőt, végül átemelte a santanderiek kapusát. A 4-0-s végeredményt Adrián López álltotta be. Arda Turan két gólpasszt is adott a találkozón.
 
Diego, Osvaldo, Falcao álomtrió? 2011. augusztus 18. 17:48 Az Atlético Madrid lehet az átigazolási piac császára a következő napokban, Agüerót Falcaóval pótolhatják, Forlánt Osvaldóra "cserélhetik" záros határidőn belül. A kolumbiaival előrehaladott tárgyalásokat folytatnak, az olasz-argentinnel a háttérben már meg is egyeztek. Őket ráadásul Diego tömheti jobbnál jobb labdákkal, már amennyiben sikerül őt kimenekíteni Wolfsburgból...
 
Madridból jött ajánlat Falcaóért 2011. augusztus 7. 22:16 Az Atlético Madrid 25 millió eurót, valamint Eduardo Salviót ajánlotta fel a Portónak a 25 esztendős Radamel Falcaóért.
 
Gyorsan kirúgták Falcaót 2011. július 19. 12:30 Paulo Roberto Falcao mindössze három hónapig volt a 2010-es Libertadores-kupa-győztes brazil Internacional edzője. Hétfőn repült, mint a győzelmi zászló...
 
Copa América: ugye ennél csak jobb jön? 2011. július 2. 22:22 VIDEÓ! Bár Gustavo Ramos 45. percben szerzett góljával Kolumbia hozta a kötelezőt, azaz legyőzte a tulajdonképpen az U23-as csapatával felállt Costa Ricát, produkciójára mégsem lehet büszke az argentin Copa América A-csoportjának 1. fordulójában. A Japán helyett beugrott közép-amerikaiak csaknem hetven percen át játszottak emberhátrányban, ám becsülettel tartották magukat a Radamel Falcaóval felálló ellenféllel szemben. A Porto zsenije és csapata rettentően szürkén futballozott, de vezeti csoportját.
 
Falcao megegyezett a Chelsea-vel?! 2011. június 24. 12:20 A Chelsea André Villas-Boas után jó úton jár, hogy elhozza a Porto másik nagy értékét, a 85 mérkőzésen 73 gólt termelő Radamel Falcaót, akivel angol és portugál lapértesülések szerint megegyezett a személyes részletekről.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu