Debütált Németh, győzött az Olympiakosz

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 3. 18:04
NYILATKOZAT! Győztes meccsen mutatkozott be Németh Krisztián az Olympiakoszban szerda délután, a piros-fehérek a másodosztályú Iliupoli otthonában nyertek 1-0-ra a Görög Kupában. A magyar válogatott csatár végigjátszotta a mérkőzést, amelyen Pantelics fejesgóljával jutott tovább a sztárcsapat.


Nem sok hiányzott ahhoz, hogy hosszabbításra kényszerüljön az Olympiakosz a másodosztály alsóházában tanyázó Iliupoli vendégeként, Athénban.

Németh Krisztiánt a kezdőcsapatba jelölte Valverde mester, aki Rierát, Toroszidiszt, Mirallas-t, Ibagazát és Papadopuloszt is pihentette. A második félidőben balszélsőt játszott a magyar reménység, és a 78. percben a hazaiak kapusa fosztotta meg a góltól remek lövését követően. 

Három perccel a vége előtt a korábbi Hertha-csatár Pantelics aztán "továbbfejelte" a pireusziakat.

"Küzdelmes meccs volt, a pálya talaja sem volt tökéletes, tíz emberrel védekezett az ellenfél. Nehéz volt feltörni a védelmüket, örülök, hogy a végén sikerült. Két lehetőségem volt, a 78. percben nagyjából húsz méterről tűztem kapura a labdát, sajnos a kapus nagyot védett.

Valóban elhúzódott egy kicsit a debütálás. Jó viszonyban vagyok az edzőmmel, a sajtó egy kicsit szerintem felfújta a dolgot a késésekkel kapcsolatban. Nem duzzogtam, tettem a dolgom, tudom, hogy sok csatárral kell megküzdenem azért, hogy bekerüljek a csapatba. Bízom benne, hogy ezzel most egy lépcsőfokkal feljebb léptem" - nyilatkozta az U20-as világbajnoki bronzérmes csatár a mérkőzés után a SportHirado.hu-nak.

GÖRÖG KUPA, 4. FORDULÓ (A LEGJOBB 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT)
Iliupoli-Olympiakosz 0-1 (Pantelics 87.)

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Elmarad Németh debütálása, későn jött
Tovább csúszik Németh Krisztián debütálása új állomáshelyén, a görög sztárcsapat Olympiakosz Pireusznál. A vezetőedző Ernesto Valverde szerint késve érkezett meg a héten a magyar reménység, vélhetően emiatt maradt ki a keretből....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu