Elmarad Németh debütálása, későn jött

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 10. 20:47
Tovább csúszik Németh Krisztián debütálása új állomáshelyén, a görög sztárcsapat Olympiakosz Pireusznál. A vezetőedző Ernesto Valverde szerint késve érkezett meg a héten a magyar reménység, vélhetően emiatt maradt ki a keretből.


Nem találjuk az Olympiakosz péntek este kihirdetett keretében Németh Krisztián nevét, pedig úgy tűnt, az újonc Kerkira elleni szombat kora esti bajnokin mutatkozhat be a piros-fehéreknél.

A görög lapok szerint az állhat a dolog hátterében, hogy a magyar csatár csak szerdán érkezett meg Athénba, pedig már hétfőn munkába állhatott volna klubcsapatánál, hiszen az U21-es válogatott utolsó, keddi selejtezőjén nem szerepelhetett.

Ezt fel is rótta neki az edzésen Ernesto Valverde, az együttes spanyol vezetőedzője. Egyelőre tehát várat magára Németh debütálása, akit több mint egy millió euróért szerzett meg az Olympiakosz a Liverpooltól.

Az első fordulóban eltiltás miatt nem játszhatott az egyszeres magyar válogatott támadó. Még az előző idényben, a városi rivális AEK-nél begyűjtött sárga lapok miatt bűnhödött.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu