Csoda Szolnokon: megtréfálták a Vidit

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 2. 17:14
Bombameglepetés a honi labdarúgó-bajnokságban: a listavezető Videoton nem bírt a sereghajtó Szolnokkal, csak egy pontra volt jó a Tiszaligeti Stadionban.


Bár a korábban pofozógép szerepét játszó Szolnok az utóbbi fordulókban „megtáltosodott" (a Pápával és a Honvéddal ikszelt, a Kecskemétet legyőzte), mégis meglepetés, nem is kicsi, hogy pontot csent a listavezető Videotontól. A szolnokiak Zsolnai góljával szerezték meg a vezetést (a szőke csatár Vukomanovics pontos centerezése után közelről terelte hálóba a labdát), és a folytatásban is akadtak helyzetei - gól azonban a másik oldalon született.

A bajnoki aranyérem mellett a gólkirályi címre is pályázó André Alves használta ki Djurovics ügyetlenkedését, és a védőtől ajándékba kapott labdát 18 méterről rúgta a bal alsó sarokba, egyszersmind beállította az 1-1-es végeredményt, a hátralévő 57 percben ugyanis nemhogy újabb gólt nem, még csak komoly helyzetet sem nagyon láthatott a szolnoki publikum.

A sereghajtó Szolnokon kívül csak a Vasas (17. forduló, 0-0) szerzett pontot a Videotonnal szemben tavasszal az élvonalban, ez a nevezetteknél papíron acélosabb az MTK-nak (2-1), Ferencvárosnak (5-0) és a címvédő Debrecennek (2-1) nem jött össze.
NB I, 21. forduló
Szolnoki MÁV FC-Videoton FC 1-1 (1-1)
Szolnok, Tiszaligeti Stadion, vezette: Oláh

Gól: Zsolnai (15.), ill. Alves (33.)

Szolnok: Melnicenko - Milicsics, Máté, Djurovics, Vukomanovics - Fitos (Tchami, 80.), Búrány, Némedi, Remili - Zsolnai (Szalai B., 59.), Jokics (Ngalle, 64.). Vezetőedző: Simon Antal

Videoton:
Bozsovics - Lázár P., Lipták, Vaskó, Andjic - Gosztonyi (Nagy D., 46.), Sándor, Vasziljevics (Szakály D., 62.), Elek Á. - Lencse (Nikolics, 74.), André Alves  Vezetőedző: dr. Mezey György

MTK Budapest-BFC Siófok, 17:00
Szombathelyi Haladás-Kecskémeti TE, 17:00
Lombard FC Pápa-Paksi SE, 17:00
Zalaegerszegi TE-Budapest Honvéd, 17:30

Vasárnap:

Debreceni VSC-Győri ETO FC, 17:30

Pénteken játszották:

Kaposvár-Vasas 0-1
Ferencváros-Újpest 1-0
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu