Csank: Kirúgtak-e? Nem tudok róla

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 15. 18:38
Csank János kérdésünkre nem tudta megerősíteni a Nemzeti Sport hétfői értesülését, miszerint már nem ő lenne az élvonalbeli ZTE futballcsapatának vezetőedzője. Azt mondta, nem tud róla, hogy kirúgták volna, ettől azonban még megtörténhetett... A mester mindenesetre Zalaegerszeg felé veszi az irányt.


"A ZTE egyik korábbi játékosának fórumbejegyzése indította el a lavinát, engem hivatalosan még senki sem keresett meg ezzel kapcsolatban, a tulajdonos Nagy Ferenc sem. Van egy olyan információm is, hogy kacsa az egész. Ettől függetlenül még lehet, hogy valóban napirenden van az ügy és igaz az értesülés. Itt vagyok Ózdon, mindeféleképpen Zalagegerszeg felé veszem az irányt, lesz, ami lesz" - nyilatkozta a Sporthíradónak a Fradi és a Videoton korábbi trénere.

A kétszeres magyar bajnok edző, egykori szövetségi kapitány kérdésünkre azt mondta, maga sem számított arra, hogy ilyen vesszőfutással indult a zalaiak szezonja (ötből öt vereség, -11-es gólkülönbség), de azt azért hozzátette, a nagy nyári jövés-menés miatt nem sikerült úgy összeraknia a csapatot, mint a tavalyi idény előtt.

A ZTE KÖZLEMÉNYBEN ÖNTÖTT TISZTA VIZET A POHÁRBA
A ZTE FC klubvezetése megdöbbenéssel olvasta azokat a híreket, melyek egyes médiumokban tényként megjelentek Csank János menesztésével kapcsolatban.

Egyetlen újságíró sem kereste meg sem a klubvezetést, sem vezetőedzőnket az információ valóságtartalmával kapcsolatban. A hír egyszerűen kitaláció, hazugság. Felháborítónak és etikátlannak tartjuk, hogy ma Magyarországon ilyen hírek megjelenhetnek bármilyen kontroll nélkül. Ezzel pedig további felesleges indulatokat szítva az amúgy is nehéz helyzetben lévő csapatunk körül.

Leszögezzük, hogy továbbra is Csank János maradt a ZTE FC vezetőedzője.
Bízunk szakmai tudásában és emberi kvalitásaiban. A hírt megszellőztető napilap online verziójának főszerkesztőjét pedig kérni fogjuk, hogy vizsgálja meg, kitől és milyen információforrásból származott ez a minden alapot nélkülöző hír.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu