Csalással ment tovább a Lyon?

Létrehozva: 2011. december 8. 17:32
Az UEFA szerint nem, ettől függetlenül minimum gyanús. A Lyon hetet rúgott Zágrábban, miközben az Ajaxtól két szabályos gólt is elvettek a Real Madrid ellen. És az a kacsintás…



Az utolsó forduló előtt a Lyonnak nagy különbségű győzelem kellett a Dinamo Zagreb vendégeként a továbbjutáshoz, és eközben az Ajax nem szerezhetett pontot. Mindkét kitétel teljesült szerda este, de milyen körülmények között?!

Az OL hét góllal terhelte meg a horvátok kapuját, úgy, hogy az első találat a 45. percben esett, előtte pedig Jerko Leko két sárga lappal kiállíttatta magát.

A henger fordulás után indult be, és ami igencsak elgondolkodtató: az ötödik lyoni gól után a zágrábi Domagoj Vida rákacsintott a franciák pókerig jutó csatárára, Bafétimbi Gomisra.

Ez önmagában nem lett volna elég a Ligue 1 bronzérmesének továbbjutásához, ahhoz ugyanis az Ajaxnak ki kellett kapnia otthon a Real Madridtól.

Az még nem lenne rendkívüli, hogy a blancók 3-0-ra nyertek Amszterdamban, ám a hazaiaktól két teljesen szabályos gólt is elvettek 0-1-nél.

A holland sajtó máris bundát kiáltott, ám az UEFA csütörtök délután kiadott közleményében jelezte: megfigyelőrendszere semmi olyat nem érzékelt, ami miatt gyanakodni kellene a zágrábi mérkőzés befolyásolására.

A történetnek vélhetően lesz folytatása, így van úgy.

 

A gyanús kacsintás:

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu