Chelsea: két új aláírás, jön a harmadik?

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 15. 14:38
Hivatalos oldalán közölte a Chelsea, hogy két fiatal tehetsége, Josh McEachran és Ryan Bertrand meghosszabbította szerződését, a Daily Mail szerint pedig hamarosan megérkezik André Villas-Boas első nyári szerzeménye is.


A 18 éves középpályás a klub ifjúsági akadémiájának neveltje, vele öt, a 2005-ben a Gillinghamtől vásárolt 21 esztendős balhátvéd négy évre írt alá pénteken.

McEachran szeptemberben Szlovákiában debütált a csapat színeiben a Bajnokok Ligájában, összesen négyszer kezdett és tizenháromszor lépett pályára az idei szezonban.

Bertrand az ifjúsági, majd a tartalékcsapatban remekelt, így kerülhetett kölcsönben több másodosztályú gárdához, így a Norwichhoz, a Readinghez és a Nottingham Foresthez.

A Chelsea-hez kapcsolódó hír, hogy a Daily Mail szerint 5 millió font körüli összegért sikerült véglegesíteni a Genk kapusa, Thibaut Courtois szerződtetését.

A belga bajnok 21 éves játékosa nagyjából 80 ezer fontot keresett évente csapatánál, ehhez képest óriási fizetésemelésre számíthat a nagyszerűre sikerült szezonja után.

A lap szerint az új Petr Cechnek tartott hálóőr édesapja, Thierry, aki egyben ügynöke csütörtökön ült le a személyes részletekről tárgyalni. Valószínűleg rövidesen folyt. köv.!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu