Cazorla jövő héten visszatérhet

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 26. 17:21
Santi Cazorla, az Arsenal támadó középpályása a Sunderland elleni bajnokin sérült meg, de felépülése nagyon jól halad, és saját bevallása szerint a jövő hét végére, a West Bromwich Albion elleni idegenbeli bajnokira visszatérhet a csapatba.


 

Santi Cazorla még szeptember 16-án szenvedett sérülést a Sunderland elleni bajnokin, azóta nem lépett pályára. Bár a Swansea City és a Napoli elleni Premier League- és Bajnokok Ligája-meccseket még biztosan ki kell hagynia, másfél hét múlva visszatérhet.

"Egy hét múlva nagyjából már egészséges leszek, és remélem, a West Brom ellen már játszhatok is" - írta csütörtökön az Arsenal Twitter-oldalára a 28 éves spanyol támadó középpályás. A londoni csapat október 6-án, idegenben játszik a WBA-val.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Giroud jól van, Cazorla kevésbé
Mesut Özil érkezése enyhíti a bajt, de az Arsenal szokásos pokoljárása folytatódik a sérültek terén, a hétvégi 3-1-re Sunderlandben megnyert bajnokin ugyanis Olivier Giroud és Santi Cazorla is megsérült....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Cazorla maradni akar az Arsenalnál
Az Atlético Madrid erősítésre szeretné költeni az épp ki tudja, hány éves Radamel Falcaóért kapott 60 millió eurót, ennek jegyében pedig már alaposan leárazva, mondhatni akciósan meg is vették David Villát a Barcelonától. Itt...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Santi Cazorla
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu