Cazorla maradni akar az Arsenalnál

Szerző: SHLétrehozva: 2013. július 27. 15:12
Az Atlético Madrid erősítésre szeretné költeni az épp ki tudja, hány éves Radamel Falcaóért kapott 60 millió eurót, ennek jegyében pedig már alaposan leárazva, mondhatni akciósan meg is vették David Villát a Barcelonától. Itt nincs vége, ugyanis Santi Cazorlát is le szeretnék igazolni, de az Arsenal spanyol válogatott támadó középpályása kijelentette, maradni akar Londonban.


 

Az Arsenal 28 éves támadóját hazájából, Spanyolországból ostromlja a kerete erősítésén dolgozó Atlético Madrid, de ő kijelentette, hogy a jól sikerült első szezonja után még mindenképpen maradni szeretne az Emirates Stadionban.

Az Arsenal 2012 nyarán 15 millió fontot fizetett érte a Málagának, és a játékos első Premier League- idényében összesen 48 alkalommal lépett pályára (köztük mind a 38 bajnokin), 12 gólt szerzett és 16 gólpasszt adott.

"Sokat spekuláltak arról, hogy esetleg az Atlético Madridhoz igazolok, de nagyon boldog vagyok az Arsenalnál - mondta Santi Cazorla. - Élő szerződésem van, hétfőn pedig elkezdem az edéseket. Egy napon talán tényleg visszatérek Spanyolországbam, de nagyon valószínűtlen, hogy ez idén nyáron lesz."

Az Atlético Madrid már leigazolta David Villát a Barcelonától, aki a 27 vagy 29 éves (ez egyelőre vita tárgya) Radamel Falcaót hivatott pótolni, ugyanakkor a 34 éves csatár szeretne bekerülni a spanyolok világbajnoki keretébe, ezért is akart a La Ligában maradni. Cazorla Angliát használná fel ugyanerre.

"Még van egy befejezetlen ügyen a világbajnoksággal, a legutóbbin ugyanis nem tudtam ott lenni a hátsérülésem miatt. Részt akarok venni a vb-n, és ezt elősegíti, hogy remek évem volt az Arsenallal. Remélem, a következő még annál is jobb lesz."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu