Giroud jól van, Cazorla kevésbé

Létrehozva: 2013. szeptember 16. 14:19
Mesut Özil érkezése enyhíti a bajt, de az Arsenal szokásos pokoljárása folytatódik a sérültek terén, a hétvégi 3-1-re Sunderlandben megnyert bajnokin ugyanis Olivier Giroud és Santi Cazorla is megsérült.


Arsene Wenger részben azonban fellélegezhet, mivel a francia támadó térde nincs olyan súlyos állapotban, mint azt eleinte gondolták. A Daily Mail értesülései szerint egy komolyabb rúgást kapott, de gyorsan, napok alatt felépül.

Olyannyira, hogy az eheti Bajnokok Ligája-mérkőzésen is a csapat rendelkezésére állhat, ami Lukas Podolski hosszú távú távolléte és az ifjú Yaya Sanogo tapasztalatlangása nyomán létfontosságú az Ágyúsok számára.

Cazorla helyzete nem ennyire fényes, a BBC úgy tudja, hogy nagyjából október közepéig nem áll majd a londoniak rendelkezésére. Szintén szombaton sérült meg, de bokája nincs jó állapotban. Ezt a menedzser már a lefújás után is sejtette Sunderlandben, de a három nagyszerű gól a meccsen arra utal, hogy megoldható pótlása.

Ezen túl Alex Oxlade-Chamberlain és Tomás Rosicky is kisebb gondokkal küzd, Abou Diaby és Mikel Arteta pedig hosszú távú hiányzó. A helyzet tehát csak a szokásos az Emiratesben, se vége, se hossza a hiányzóknak.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu