Bukarestben táltosodna meg a Man. United

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 17. 15:58
A Manchester United két forduló után nyeretlen a Bajnokok Ligájában, Sir Alex Ferguson Otelul elleni kettős győzelemmel rázná fel fiait. A Real Madrid ellenben még nem hibázott, tavasszal már legyőzte a Lyont - minden az újabb siker mellett szól.


 

OTELUL GALATI-MANCHESTER UNITED

Sir Alex Ferguson a BL-sorozat előtt még életében nem hallott a román bajnok nevéről, de azok után, hogy a Benfica és a Basel ellen is elhullajtott két pontot az MU, csak a kettős győzelemről hajlandó beszélni.

„Semmi ötletem nem volt, honnan jöttek. Nem tudom, hogy esetleg a rengeteg névváltoztatás miatt van-e ez, de nekem alaposan utánuk kellett néznem. Időközben viszont rengetegszer kielemeztük őket videón, és pontosan tudjuk, mire készüljünk.”

A skót menedzser a Benfica és a Basel párharcától azt reméli, vagy két döntetlen születik, vagy az egyik csapat nyer kétszer, ha ugyanis mindkét együttes három pont gyűjt, rendkívül szoros véghajrá lenne várható a csoportban.

Az ugyanakkor, hogy a Man. United két döntetlennel rajtolt, akár jó ómennek is tekinthető, hiszen a diadalmas 1998-99-es idényben ugyanerre volt példa.

Az Otelul továbbra is vár első pontjára, ám mivel a román bajnokságban is csak a középmezőnyben vergődik, csodát aligha várhatunk tőle az előző kiírás döntőse ellen.

Arra, hogy a Galati egyenesen győz, még kisebb az esély, a nemzetközi porodon legutóbb 2007-ben diadalmaskodott – a Trabzonspor ellen, az Intertotó-kupában.

A Vörös Ördögök jóformán a legjobb keretükkel utaztak el Bukarestbe, és bár Rio Ferdinand Manchesterben maradt, a Jones, Vidics páros maradéktalanul pótolhatja.

A Manchester United várható kezdőcsapata (az Otelul ellen – kedd, 20:45 óra): De Gea - Fábio, Jones, Vidics, Evra - Valencia, Carrick, Anderson, Young - Rooney, Chicharito.
A csoport másik meccsén: Basel-Benfica

A C-CSOPORT ÁLLÁSA:
1. FC Basel 2 1 1 0 5:4 1 4
2. SL Benfica 2 1 1 0 2:1 1 4
3. Manchester United 2 0 2 0 4:4 0 2
4. Otelul Galati 2 0 0 2 1:3 -2 0




REAL MADRID-LYON

A királyiak korábban rendre megszenvedtek a francia együttessel, ám megannyi kudarc után az előző kiírásban visszavágtak, és jutottak túl 4-1-es összesítéssel a nyolcaddöntőn.

Az OL ellen José Mourinho immár a kispadon dirigálhatja a Madridot, igaz, a Dinamo Zagreb (1-0) és az Ajax (3-0) ellen nélküle is nyert a csapat.

A vendégek malmára hajthatja a vizet, hogy a csapatkapitány, Cris visszatérhet a védelem tengelyébe, Lisandro López azonban továbbra is csak épülget súlyos bokasérüléséből.

A francia bronzérmes ugyanakkor nem remekel idegenben, a 2010-11-es idényben mindössze egy találkozót húzott be a Gerland-tól távol – a Hapoel Tel-Aviv ellen, 3-1-re.

Cristiano Ronaldo a hétvégén 100. tétmeccsén húzta magára a hófehér mezt, Mesut Özil pedig születésnapját ünnepelte. A buli akár folytatódhat a hétközi BL-játéknapon.

Ricardo Carvalho játéka kérdéses, távollétében Sergio Ramos és Arbeloa posztolhat Iker Casillas előtt.

A Real Madrid várható kezdőcsapata (a Lyon ellen – kedd, 20:45 óra): Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo - Khedira, Xabi Alonso - Ronaldo, Özil, Kaká - Higuaín.
A csoport másik meccsén: Dinamo Zagreb-Ajax

 

A D-CSOPORT ÁLLÁSA:
1. Real Madrid 2 2 0 0 4:0 4 6
2. Olympique Lyon 2 1 1 0 2:0 2 4
3. AFC Ajax 2 0 1 1 0:3 -3 1
4. Dinamo Zagreb 2 0 0 2 0:3 -3 0

 

BAJNOKOK LIGÁJA-JÁTÉKUNKHOZ KATTINTS IDE!

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu