Brazil válogatottat igazol az Arsenal

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 30. 09:49
André Santos érkezik az Arsenalhoz - közölte a BBC honlapján hétfőn éjjel. A 22-szeres brazil válogatott 6,2 millió fontért hagyja el a BL-ből kizárt Fenerbahcét.


A 28 esztendős bal oldali hátvéd 2009-ben érkezett a török egyesülethez a Corinthianstól, ahol az előző szezonban 25 mérkőzésen öt találatot és bajnoki címet szerzett.

A Manchester United elleni 8-2-es vereség után az Ágyúsok lóhalálában próbálják megerősíteni védősorukat, így került képbe az augusztus 9-én a németek ellen pályára lépő dél-amerikai.

Beszámolók szerint szívesen lép fel a támadásokkal, sok labdát ad be a csatároknak, fizikálisan rendben van, azonnal fel tudja venni a Premier League ritmusát. Védekező képességei viszont nem tökéletesek, elsősorban helyezkedésével lehetnek gondok.

Arsene Wenger nemcsak a brazil, hanem a Pak Dzsu Jung leigazolásához is rendkívül közel jár, és a hírek szerint Florent Maloudát, Josszi Benajunt és Alexet is szeretné elhozni a Chelsea-től, mielőtt az átigazolási piac bezárja kapuit szerdán éjfélkor.

A védelem bal oldalán az utóbbi időben kényszerből Carl Jenkinson és Bacary Sagna játszott, mivel Kieran Gibbs sérült volt, és tapasztalathiányban is szenved.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu