Brazil csatárzsenit igazolt az Arsenal

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 31. 13:58
Az Arsenal 3,5 millió fontért leigazolta a 16 éves brazil szupertehetséget, Wellington Silvát – újságolta büszkén a Fluminense csatárának ügynöke. Állítása szerint a megállapodott összeg tekintélyes hányada már meg is érkezett a riói klub számlájára, noha a játékos fiatal kora miatt csak 2011 januárjában csatlakozhat az Ágyúsokhoz.


 

A Manchester United, a Chelsea, az Atlético és a Real Madrid is tolongott érte, végül az Arsenal ajánlatát fogadta el a zsenge korú, ám annál technikásabb Wellington Silva.

Ügynöke szerint a megállapodás már múlt héten megköttetett, amelynek értelmében három és fél millió font üti a Fluminense markát az ügylet keretében.

Az összeg 65 százaléka már meg is jelent a riói klub számláján, míg a maradék hányadot egy későbbi időpontban utalják át a londoniak.


Wellington SilvaWellington Silva egyelőre azonban marad a Fluminense alkalmazásában, ameddig ugyanis be nem tölti 18. életévét 2011 januárjában, addig nem csatlakozhat Arsene Wenger csikócsapatához.

A csatárzseni mindenesetre már alig várja, hogy munkába álljon az Emiratesben, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy már rendelt is magának egy az Arsenal-mezt Robin van Persie 11-es számával – és a saját nevével… Nem szenved önbizalomhiányban, az már most látszik.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu