KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WELLINGTON_SILVA"
Kölcsönadta 18 éves tinijét az Arsenal 2011. január 13. 19:17 Mivel betöltötte 18. életévét, érvénybe lépett Wellington Da Silva szerződése az Arsenallal, akit az Ágyúsok még 2009 decemberében szereztek meg a Fluminensétől. Az Ágyúsok nem sokat teketóriáztak, máris továbbadták tehetségüket.
 
Brazil csatárzsenit igazolt az Arsenal 2009. december 31. 13:58 Az Arsenal 3,5 millió fontért leigazolta a 16 éves brazil szupertehetséget, Wellington Silvát – újságolta büszkén a Fluminense csatárának ügynöke. Állítása szerint a megállapodott összeg tekintélyes hányada már meg is érkezett a riói klub számlájára, noha a játékos fiatal kora miatt csak 2011 januárjában csatlakozhat az Ágyúsokhoz.
 
X-akták: csak a bíró látott fejesgólt! 2009. szeptember 28. 14:18 Diego Maradona óta nem történt hasonló a futballvilágban, Wellington Silva a Ceará–Paraná meccset egy teljesen nyilvánvaló kezezéssel döntötte el a brazil másodosztályban. Egyszerűen beütötte a labdát a hálóba. Mindenki látta, a partjelző jelezte, a bíró mégis megadta. Tömegverekedés tört ki a meccset követően, és "hajtóvadászat" indult Silva után. Az eset több mint egy hete történt, de még mindig nem csitulnak a botrány hullámai, a játékvezetőnek természetesen megköszönték a munkáját (2009 végéig), és a játékosra is hosszú eltiltás várhat. Ha nem hiszed, nézd meg videón!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu