„Boldog vagyok, az Anzsi előrelépés!"

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 12. 16:54
Dzsudzsák Balázs sajtótájékoztatón jelentette be, hogy vasárnap négyéves szerződést írt alá a Roberto Carlost is foglalkoztató Anzsi Mahacskalával. A szélső újfent kifakadt az őt ért kritikák miatt, és úgy véli: pályafutása szempontjából remek döntést hozott. Az orosz klub mintegy 14 millió eurót fizet az anyagi gondokkal küzdő PSV Eindhovennek.


Dzsudzsák Balázs elégedett és boldog, amiért helyesen döntött. A PSV most már egykori, az Anzsi Mahacskala jelenlegi szélsője elmondta, a holland bajnokságnál jobbnak tartja az oroszt, ebben az elképzelésében többen is megerősítették.    

"Beszéltem Egervári Sándor szövetségi kapitánnyal, aki kifejeztten örült ennek a lehetőségnek - mondta Dzsudzsák. - Szabika (Huszti Szabolcs) véleményét is kikértem, ő is javasolta, igazoljak Oroszországba. Továbbra is Spanyolország az álmom, de ez a váltás számomra előrelépést jelent." 

Vörösbaranyi József, a futballista menedzsere szerint visszautasíthatatlan ajánlatot kaptak, ez volt egyébként az egyetlen konkrét megkeresés. Télen a Lille érdeklődött élénken, de nyáron az oroszokon kívül senki más nem kopogtatott.

Dzsudzsák Balázs a SportHirado.hu kérdésére elmondta: a PSV nem helyezett rá nyomást, hogy fogadja el az ajánlatot, de nyilvánvaló, hogy a holland klub is jól járt az üzlettel.

Szintén honlapunk felvetésére elmondta, arra még jócskán várni kell, hogy oroszul is megértesse magát, de orosztanár édesanyja sokat segít majd neki a beilleszkedésben.

Dzsudzsák a fizetését firtató felvetésekre nem válaszolt, de értesülések szerint évi mintegy hárommillió euró üti majd a markát Dagesztánban.

Pontosabban Moszkvában, a fővárosban él és edz ugyanis a klub valamennyi játékosa, s csak a hazai mérkőzésekre utazik Mahacskalába.   

A játékos az Oroszországba szerződés körülményeiről elmondta: elsősorban a családját becsmérlő megnyilatkozások érintetté rosszul, neki mint labdarúgónak, közszereplőnek ugyanis el kell viselnie valamennyi kritikát. Nem szégyelli magát a döntése miatt, sőt inkább büszke rá. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Dzsudzsák: Megérdemlem a pénzem – videó
Dzsudzsák Balázs szerint semmi szégyellnivalója nincs amiatt, hogy elfogadta az Anzsi Mahacskala ajánlatát, és büszkeséggel tölti el, hogy több mint tízmillió eurót fizettek érte a PSV-nek. A szélső sok hozzáértő tanácsát...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
„Mahacskala normális hely, szép jövővel”
„Aki háborús övezetnek képzeli Dagesztánt, az nagyot téved. Normális emberek élik a normális életüket Mahacskalában” – nyilatkozta a SportHirado.hu-nak az immár Dzsudzsák Balázst is soraiban tudó Anzsi Mahacskala általános...
Tovább a teljes cikkhez »

 

IDE KATTINTVA MINDENT MEGTUDHATSZ A DZSUDZSÁK-SAGÁRÓL!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu