Bodnár László a Bajnokok Ligájába vágyik

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 27. 11:54
„A Celtic Marc Jankót akarta leigazolni, de mikor megfigyelték, én is kitűnően teljesítettem. Betaláltam, gólpasszt adtam, így megkeresték a Salzburgot a leigazolásommal kapcsolatban” - újságolta a 38-szoros magyar válogatott, Bodnár László a skót napilapnak, az Evening Timesnak. A 30 éves védő ugyanakkor hozzátette, fantasztikus élmény lenne egy igazi nagycsapatnál játszani, de szerinte más, Bajnokok Ligájára pályázó együttesek is versenyben vannak a kegyeiért.


Azok után, hogy a később a Zenitbe igazolt Huszti Szabolcsot megkereste a Celtic, újabb magyar játékosra feni a fogát a skót bajnok. Ezúttal Bodnár László került a zöld-fehérek figyelmének középpontjába, aki némileg maga is meglepődött a lehetőségen.

 

„Hiába követte több megfigyelő is Mark Janko minden lépését, a Salzburg semmilyen feltételek mellett sem hajlandó megválni tőle. Amikor azonban a szakemberek figyelemmel követték a megmozdulásait a helyszínen, megakadt rajtam a szemük, és ajánlatot is tettek értem" – nyilatkozta Bodnár átigazolásával kapcsolatban.

 

„A Salzburg mindenesetre nem szívesen válna meg tőle, meg akarja ugyanis nyerni az osztrák bajnokságot. Ugyanakkor engem több Bajnokok Ligájába pályázó együttes is megkeresett már, és nagyon szeretnék egy igazi nagy klubban játszani” – tette hozzá a 38-szoros magyar válogatott bekk.

 

Mielőtt azonban a 30 éves játékos a váltásról álmodozna, még érdemes meghallgatnia a Salzburg ajánlatát, amely elkötelezett a hosszabbítás mellett, és kész komolyabb anyagi áldozatokat is hozni egyik legjobbjának megtartása érdekében.

 

Egy biztos, mind a magyar, mind Janko nagy népszerűségnek örvend szerte Európában, így könnyen előfordulhat, hogy a korábban a Rodát és a Dinamo Kijevet is megjárt hátvéd továbbáll Ausztriából.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu