Bayern-tervek: Guardiolával, Dzekóval

Szerző: SHLétrehozva: 2012. június 19. 15:55
A Bayern München vezetőségének elege van a sikertelenségből. Addig erősítenének, amíg nem lesznek egyeduralkodók a Bundesligában. Pep Guardiola és Edin Dzeko a két legnagyobb név azok közül, akik segíthetnek a terv megvalósításában.


Az utóbbi hat szezon folyamán csak kétszer hódította el a salátástálat a Bayern München, tavaly, és idén is a Dortmund árnyékában maradtak a bőrnadrágosok, sorozatban ötször veszítettek a Ruhr-vidéki rivális ellen, még a kupacím sem lett meg nekik.

A Bayernnél ismét a csúcsra akarnak jutni, kerül, amibe kerül. A pénz nem probléma, csak a BL-szereplés 60 millió eurót hozott a konyhára.

Szerződéshosszabbítási ügyekkel már nem kell foglalkozni: Neuer, Lahm, Boateng, Alaba, Luiz Gustavo, Kroos, Schweinsteiger, Robben, Ribéry, Müller és Gomez is még jóideig a münchenieket szolgálja.

A nagy tervek alfája és omegája Pep Guardiola lehet a Bild szerint, a spanyol edző testvérével, egyben ügynökével már fel is vette a kapcsolatot Christian Nerlinger sportigazgató.

Guardiola - aki négy év alatt 14 címet nyert a Barcával - most jövő nyárig pihen, de a Bayern azt szeretné, hogy 2013-ban ő váltsa a távozó Heynckest. Addig lenne ideje megtanulni németül is...

A katalán tréner elutasította a Chelsea 13 millió eurós ajánlatát, de a Bayernnel szívesen állt szóba, ha hinni lehet a német sajtó értesüléseinek.

Erősítésekből nincs hiány: Starke, Dante, Shaqiri és Pizarro már megvan, és a Manchester City ásza, Edin Dzeko lehet az utolsó célpont. Ehhez legalább harminc millió eurót kellene leszurkolni.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu