Barca: Hleb és 15 millió Mascheranóért

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 13. 09:06
A vezető spanyol lapok egybehangzóan állítják, a Barcelona megegyezett Javier Mascherano szerződtetéséről, a katalán sztárcsapat cserébe 15 millió eurót és Alekszandr Hlebet adja a Liverpoolnak.


Pénteken reggel ugyanaz a hír jelent meg a Marca, az AS, az El Mundo Deportivo és a Sport címlapján, a spanyol bajnok rövidesen megszerzi az argentin védekező középpályást a Vörösöktől.

Azt is tudni lehet, hogy egy pénzt és játékost tartalmazó üzletről van szó, így a 15 milliós vételár mellett a spanyolok az együttesnél kegyvesztetté vált Hlebet adánk a Mersey-partiaknak.

A játékos ügynöke, Marco Piccioli állítólag már találkozott a Barcelona illetékeseivel és a hivatalos bejelentésre már csak napokat kell várni.

Mascherano a nyáron többször kifejezte távozási szándékát a Liverpooltól, ám sokáig az Interrel boronálta össze a szaksajtó, igaz a gránátvörös-kékek neve is felmerült néhányszor.

A 26 esztendős, 61-szeres argentin válogatott egyébként tökéletesen beleillik Pep Guardiola terveibe, hiszen Yaya Touré távozása után éppen egy védekező szellemű középpályást keresett a játékospiacon.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu