Balajti-triplával nyert az U21-es csapat

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 29. 17:28
Szép győzelmet aratott az Olaszország elleni március 3-i idegenbeli U21-es Eb-selejtezőre készülő magyar olimpiai válogatott: a diósgyőri Balajti Ádám triplájával 3-1-re múlta felül a török élvonalban szereplő Denizli vegyescsapatát. Erről az mlsz.hu számolt be.


A honi csapatokra épülő együttes napok óta a törökországi Antalyában gyakorol, ezúttal gólnélküli első félidőt követően nyert.

A magyar válogatott az Esterházy Mátyás - Lázár Pál (Margitics Andor a szünetben), Debreceni András, Pintér Ádám, Zámbó Bence - Kovács Dániel, Elek Ákos (Varga József a szünetben), Gyömbér Gábor, Szakály Dénes (Kulcsár Dávid a szünetben) - Szilágyi Péter (Molnár Marcell a szünetben), Balajti Ádám összeállításban szerepelt.

A magyar szövetség honlapja szerint kiegyenlített első játékrész után a találkozó második felében egyértelműen a mieink akarata érvényesült. Balajti Ádám az 50. percben megszerezte a vezetést válogatottunknak, s bár az 58. percben egyenlítettek a törökök, Balajti a 67. és a 79. percben is a kapuba talált.

„Az első félidőben egyenrangú ellenfél volt a két csapat, a másodikban azonban a törökök fölé nőttünk, és időnként kifejezetten jól játszva megérdemelt győzelmet arattunk - nyilatkozta a mérkőzés után Egervári Sándor. - Azért jöttünk Törökországba, hogy megismerjünk és felkészítsünk néhány új csapattagot, csiszoljuk játékunkat, és ez sikerült is. A hat nap alatt kiváló talajú pályákon edzhettünk, játszottunk két jó meccset, és sérülésmentesen el tudtuk végezni a tervezett munkát. Nagy élmény a fiúk számára az edzőtáborozás, különösen a szerdai mérkőzés, amelyen Európa egyik meghatározó együttese, a komplett első csapatával kiálló Sahtar Doneck ellen kiváló teljesítményt nyújtva döntetlent értünk el.”

A magyar együttes szombaton délután indul haza.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu