Az Udinese bánja Sánchez elengedését

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 1. 20:39
Bár az Udinese egy vagyonnak megfelelő pénzt kapott Alexis Sánchez eladásából, az együttes sportigazgatója utólag átgondolva a helyzetet megbánta, hogy elengedték legnagyobb értéküket.


A chilei szélső 26 millió euróért igazolt a Barcelonához, de az üzlet teljes értéke egészen 37,5 millióig is felkúszhat a szerződésébe illesztett teljesítményfüggő elemek nyomán.

„Nem akartuk eladni legjobb játékosainkat, mert tudtuk, hogy a Bajnokok Ligájában szerepelünk majd" – nyitott Fabrizio Larini a La Republiccának.

Ez valóban meg is történt, ám az Arsenal kettős győzelemmel búcsúztatta az olaszokat a főtáblára jutásért, így súlyos millióktól buktak el a búcsúval.

„Sánchezt még legalább egy évre meg akartuk tartani, de az idő elteltével egyre nagyobb nyomás helyezett ránk a Manchester City, a Manchester United, a Barcelona, az Inter és a Juventus, így a végén feladtuk és az eladás mellett döntöttünk" – tette hozzá.

A fekete-fehérek így nagy sztárjuk nélkül folytatják, mégpedig a kisebb lehetőségekkel kecsegtető Európa-ligában, Sánchez pedig a katalánokkal kezdett új életet, rögtön betalálva a bajnoki rajton, amikor a szintén BL-résztvevő Villarrealt gázolták le 5-0-ra.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu