Az Everton Diego Militóval erősítene

Szerző: shLétrehozva: 2008. július 9. 11:57
Diego Militót öltöztetné kék mezbe az Everton, a második vonalba süllyedő Real Zaragoza labdarúgócsapata nyolcmillió euróért lenne hajlandó lemondani csatáráról. A „stolverkosok” kinézték maguknak Darren Fletchert is, aki csak elvétve kap játéklehetőséget a „vörös ördögöknél”. Egy másik Premier League-es együttes, a Bolton Wanderers a sportingos Simon Vukcsevicsre vetette ki a hálóját.


 

A Real Zaragoza a 2008-2009-es szezon végén zuhant ki az élvonalból, és már ekkor sejteni lehetett, hogy nem fogja tudni megtartani sztárjait a patinás klub.


Pablo Aimar a Benfica felé kacsingat, és bennfentesek szerint csak idő kérdése, mikor ír alá a „sasokhoz”. A hírek szerint Diego Milito sem a Segunda Divisionban szeretné kergetni a labdát, a legújabb kérő az Everton együttese. A spanyol együttes nyolcmillió euróban határozta meg a csatár árát, és a liverpooliak hajlandóak is ennyi pénzt kifizetni az argentinért.


A „kékek” a Manchester United középpályására, Darren Fletcherre is kivetették a hálójukat, ám részleteket nem árultak el az egyeztetésekről.


Az úgyszintén Premier League-es Bolton Wanderers a támadóalakzatát kívánja megerősíteni, és a 11 millió euróért szerződtetett támadó, Johan Elmander mellett Simon Vukcsevicset is szívesen látná keretében Gary Megson menedzser.


A montenegrói kiválóságról ötmillió font fejében mondanának le a „gyíkok”, akinek a helyét a már korábban szerződtetett Hélder Postiga foglalná el a kezdőcsapatban Liedson mellett.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu