Az El meglepetéscsapata vinné Korcsmárt

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 27. 10:24
Varsói lapértesülés szerint januárban klubot cserélhet a tavalyi U20-as világbajnokságon bronzérmes magyar válogatott védője, Korcsmár Zsolt. A jelenleg a norvég Brann Bergenben szereplő, amúgy újpesti futballistát az Európa-liga meglepetéscsapata szerződtetné a következő átigazolási időszakban.


 

A Gazeta Wyborcza úgy tudja,  hogy a lengyel bajnoki címvédő Lech Poznan vezetői kilenc játékosból álló listát állítottak össze januárra, remélve néhány labdarúgót sikerül is megszerezni. Korcsmár előkelő helyen áll, már hetekkel ezelőtt felmerült az igazolása. A hátvéd jelenleg kölcsönben szerepel Norvégiában, a Brann még nem döntött arról, hogy véglegesíti-e szerződését.

A Lech Poznan az egyik legnépszerűbb lengyel csapat, a 2012-es Európa-bajnokságra felújított stadionjába a bajnokikon is több mint húsz ezren látogatnak ki. Az Európa-liga összecsapásokon mindig megtelik a 42 ezres aréna, de ez nem is csoda, a gárda már több meglepetést is okozott a csoportkörben.

A Kolejorz becenévre hallgató együttes ugyanis idegenben 3-3-as döntetlent játszott a Juventusszal, az ex-zalaegerszegi Artjoms Rudnevs triplázott. Utána a Lech hazai pályán 2-0-ra múlta felül a Salzburgot, majd az angliai 3-1-es vereség után ugyanilyen arányban múlta felül a Manchester Cityt. 

A Lech Poznannál a szerény bajnoki eredmények miatt nemrég edzőt cseréltek, Jacek Zielinski helyére az FC Barcelona legendája, Jose Mari Baquero került.

LECH POZNAN-MANCHESTER CITY 3-1

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu