Az egész sportvilág Abidalért aggódik

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 16. 14:35
Az Éric Abidalról érkezett szomorú hírek alaposan letörték a Barcelona játékosait, és Xavi elmondása szerint rá sem lehet ismerni az öltözői hangulatra. Az egész futballvilágot megrengette a francia súlyos betegsége, Rio Ferdinandtól Cesc Fabregason át Diego Forlánig mindenki érte imádkozik.


 

A Barcelona kedd esti bejelentése szerint Éric Abidalnál májrákot diagnosztizáltak, ami miatt mihamarabb sebészkés alá kell feküdnie.

A katalánok középpályása, Xavi érhető módon letört a hír hallatán, és bevallotta, a társakat is nagyon megviselték a rossz hírek.

„Ugyanolyan emberek vagyunk, mint bárki más. Ilyen rossz öltözői hangulatot még sohasem tapasztaltam, nagyon kemény időket élünk át” – nyilatkozta a játékos.

„A futball most másodlagos, az egészségnél nincs fontosabb. A Barcelona egységét azonban semmi sem bonthatja meg, és ez is inkább arra sarkall minket, hogy még jobban összetartsunk.”

Nem csak Barcelonát, az egész sportvilágot sokként érte a bejelentés. A legtöbb sztár a Twitter közösségi oldalon üzent.

„Imádkozzunk érte, és Isten segíteni fog!” – írta Kaká, de Cristiano Ronaldo, Diego Forlán, Rio Ferdinand, Samir Nasri és Robin van Persie is csatlakozott hozzá, csak hogy néhány nevet említsünk.

Hogy Abidal felépülése mennyi időt vesz igénybe, egyelőre megjósolhatatlan. Csupán annyi bizonyos, hogy péntekről csütörtökre előrehozták a műtét időpontját.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Úristen! Abidal rákos!
Borzasztó hírt közölt a Barcelona hivatalos honlapja: a futballcsapat egyik sztárja, Éric Abidal rákos, májdaganatot fedeztek fel nála! A 31 éves francia védőt pénteken műtik, így ebben a szezonban természetesen már nem...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu